Bønn på Degernes


Degernes Konferanse Og- Misjonssenter har blitt menighetenes bønnesenter i Østfold.

Her arrangeres det stadig bønnedager hvor vi ber for fylket og landet forøvrig. 

Bønn har gjennom alle tider vært menighetens inntensive komunikasjon med himmelen. Det er derfor en stor inspirasjon å komme sammen få eller mange i samdrektig bønn på Degernes.

Leder for bønnedagene er Johannes Engeli i sammarbeid med Margareth Halvorsen og Mari-Ann Hansen.

På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om våre bønnesamlinger og vi ser frem til å freffes sammen med deg i bønn for vekkelse og fornyelse i vår tid.

Send inn skjemaet under og bli registrert på vår liste over bønnefolket som samles på Degernes. Du vil da få regelmessig tilsendt informasjon om våre bønnesamlinger.

Nederst på siden finner du mer om bønnedagene som ble arrangert nå sist i oktober 2016

 

Vi følger opp med bønnens ånd etter Himmelpuls!!

Neste bønnedag på Degernes er tirsdag 28. mars kl. 17.00 og utover kvelden og onsdag 28. mars kl. 10.00 til 14.00

Du kan komme og gå som det passer deg. Det er mulig å overnatte, da må den enkelte ta med sengtøy.

Enhver tar med egen mat

La oss møtes for å be og lovprise Herren.  Før Himmelpuls ba vi om store seire for Østfold. Vi fikk svar. Nå ber vi om en ennå større fremgang i menighetene i Østfold.

Håper du setter av tid og kommer til denne viktigen dagen
Velkommen i Jesu Navn
Mari-Ann Hansen, Margareth Halvorsen og Johannes Engeli


Jeg vil være registrert på lista over "bønnefolket i Østfold» og motta informasjon om bønnedager og samlinger på Degernes:


20. til 22. oktober 2016 arrangerte menighetene i Østfold bønnedager med Håkon Fagervik. Dette ble inspirerende dager i bønn som ble avsluttet med sangfest lørdag kveld. Mange av fylkets «bedere» var samlet i bønn  for fylket og nasjonen. Vi hørte sterke vitnesbyrd og gode ting som har skjedd eller begynt å skje i fylket etter fjorårets bønnedager.

Torsdag kveld var det ledersamling ledet av Frode Næss og ungdommer fra Halden ledet i lovsang.

Fredagen startet tidlig, kl. 7,00 med første bønnemøte. Etter at frokost var servert var første stor samling Kl. 10,00  og slik gikk det slag i slag til langt på kveld. Mellom samlingene og rundt måltidene gikk samtalene om det som skjer i fylket. 

Denne herlige «kjøkken gjengen» fra Filadelfia Moss under ledelse av Rut-Bente Strøm  betjente bønnefolket med gode retter fra kjøkkenet. 

Lørdag ble det servert vilt gryte med dessert og kaker til Degernes venner samlingen som avsluttet hele samlingen. Roger Bjerkan sto for denne festretten med Enok Hansen som assistent. Responsen var god og dermed ble festen ærklært vellykket.


Det ble mye bønn disse dagene. Innimellom lydet lovsang og Herrens ord ble også delt av Håkon Fagervik og flere av fylkets ledere. Sammen med Håkon var vi også så heldige å ha med oss Arild fra Lofoten. Vi takker begge disse for deres herlige inspirasjon som de bragte oss denne gang. 

Lørdag ble bønnedagene avsluttet med en fantastisk sangmøte fest ledet av Øyvind Dahl. Han hadde fått med seg gode sangkrefter og det «nye» sangkoret til Filadelfiamenig-heten i Sarpsborg. 

Dermed ble hele bønne-samlingen denne gang på Degernes avsluttet med en riktig festkveld med inspirerende sang og sterk forkynnelse av Håkon Fagervik om vårt forhold til Jesus. Han fortalte gripende om hvordan Jesus hadde satt sine dype spor i ham allerede som ung firsker i nord og utviklet seg til en livslang forelskelse i Jesus.