Himmelpuls 2017

USiØ, ungdomssamarbeidet i Østfold, arrangerte 10. til 12. mars 2017 Himmelpuls; vekkelseskonferansen for alle generasjoner. Dette ble nok et velykket arrangement av våre unge som samlet totalt ca 1500 til en storslått fest i Sarpsborg med proklamasjonen av Jesus i sentrum for Østfolds befolkning. Evangelist Daniel Kolenda, leder for CFaN var hovedtaler sammen med Håkon Fagervik.

Bak konferansen sto de fleste pinse-menighetene i Østfold og 23 menigheter hadde innstil sitt søndagsmøte for å delta på Himmelpuls.

Dette var også et sammarbeid med ICCC Norge som arrangerte sin konferanse på Quality Hotell fra Torsdags kveld og hele Fredagen hvor Kolenda talte i kveldsmøtet.

Evangelist Håkon Fagervik talte også i konferansen og ledet bønnemøtene hver morgen sammen med lovsangslederen Anders Skarpsno og en gruppe fra bønnesenteret i Levanger. 

Jarle Waldemar serverte barna»Full pakke» med barnemøter og samlinger som fenget denne gruppen av fremtidsborgere sterkt.


Lovsangen ble ledet av USiØ lovsangs band. All arrangement og forberedelse var gjort av ungdommene som hadde jobbet med dette i lang tid. De leverte et mesterlig arrangement og var med dette med å tente en større brann i fylket for evangeliet om Jesus. Folk i alle alersgrupper ble sterkt inspirert og dette skapte god familiestemning i menighets-familien i fylket. Her sto alle skulder til skulder for å gjøre Jesus synlig i Østfold. Dette var også tema for konferansen. Et tema som kommer fra Pinsebevegelsens LED konferanse for hele nasjonen. Dette ble derfor en kraftfull LED regional markering i tråd med denne visjonen. Konferansen bla avsluttet med to store møter på søndag.

Tilbakemeldingene var unisont; Dette vil vi ha mere av, dette er fremtiden for vårt fylke og noen hevdet også at dette vil ha positive ringvirkninger for hele vårt land.


Tjenesten som Daniel Kolenda og CFaN representerte gjorde inntrykk på oss alle. Kolenda som har blitt satt til å lede og videreføre Evangelist Reinhart Bonkes store verdensvide virksomhet opplevdes som en ydmyk og salvet sorkynner med et sterkt budskap som inspirerte og rørte oss alle sterkt. 

Som en ung forkynner på 35 år har han på en bemerkelseverdig måte tatt opp stafettpinnen etter en sterkt respektert Herrens tjener, Bonke, som tidligere har gjort inntrykk når han har besøkt vårt land.

Ikke minst ble han en sterk inspirator for fylkes forkynnere, pastorer og ledere som spiste middag og hadde felleskap med Kolenda og hans assistent søndag kveld etter konferansens siste offentige møte. Han ble av forkynner og lederfelleskapet ønsket hjertelig velkommen tilbake.