Inspirerende bønnedager på Degernes

20. til 22. oktober 2016 arrangerte menighetene i Østfold bønnedager med Håkon Fagervik. Dette ble inspirerende dager i bønn som ble avsluttet med sangfest lørdag kveld. Mange av fylkets «bedere» var samlet i bønn  for fylket og nasjonen. Vi hørte sterke vitnesbyrd og gode ting som har skjedd eller begynt å skje i fylket etter fjorårets bønnedager.

Torsdag kveld var det ledersamling ledet av Frode Næss og ungdommer fra Halden ledet i lovsang.

Fredagen startet tidlig, kl. 7,00 med første bønnemøte. Etter at frokost var servert var første stor samling Kl. 10,00  og slik gikk det slag i slag til langt på kveld. Mellom samlingene og rundt måltidene gikk samtalene om det som skjer i fylket. 

Denne herlige «kjøkken gjengen» fra Filadelfia Moss under ledelse av Rut-Bente Strøm  betjente bønnefolket med gode retter fra kjøkkenet. 

Lørdag ble det servert vilt gryte med dessert og kaker til Degernes venner samlingen som avsluttet hele samlingen. Roger Bjerkan sto for denne festretten med Enok Hansen som assistent. Responsen var god og dermed ble festen ærklært vellykket.


Det ble mye bønn disse dagene. Innimellom lydet lovsang og Herrens ord ble også delt av Håkon Fagervik og flere av fylkets ledere. Sammen med Håkon var vi også så heldige å ha med oss Arild fra Lofoten. Vi takker begge disse for deres herlige inspirasjon som de bragte oss denne gang. 

Lørdag ble bønnedagene avsluttet med en fantastisk sangmøte fest ledet av Øyvind Dahl. Han hadde fått med seg gode sangkrefter og det «nye» sangkoret til Filadelfiamenig-heten i Sarpsborg. 

Dermed ble hele bønne-samlingen denne gang på Degernes avsluttet med en riktig festkveld med inspirerende sang og sterk forkynnelse av Håkon Fagervik om vårt forhold til Jesus. Han fortalte gripende om hvordan Jesus hadde satt sine dype spor i ham allerede som ung firsker i nord og utviklet seg til en livslang forelskelse i Jesus.